Much ado about… mucho!

Er gebeurt zoveel! Zoveel hilarisch/fijns/spannends! Zaterdagavond ging de clip bij A2 in “première”. Dat wil zeggen: ik pleurde ‘m online. In de video: ik, Grootje de teddybeer, de pyjama van Bram, twee broertjes, een zusje, een vader, scrabble en Heel Veel Chinees.

Ondertussen kun je ook nog kaartjes winnen voor mijn releasefeestje bij de lieve vrienden van 3voor12Utrecht (grijp ze!). En repeteren we natuurlijk keihard voor zondag. Nou ja, keihard… Bram nam ook even de tijd om een new wave-versie te maken van Kalashnikov (want zeg zelf: waarom zou je GEEN new wave-versie maken als je WEL een new wave-versie kunt maken? Precies).

En ook ondertussen: de liefde die doorgaat. Want ik ben blij met al jullie tweets/mentions/likes! Een fijn (en fucking grappig) voorbeeld is onderstaande conversatie met de altijd fijne Ellen Bijsterbosch op d’n twitters (oh, en lees even van onder naar boven, da’s chronologisch enzo):

Screen Shot 2013-12-09 at 18.47.12

Goed. Dat dus allemaal! Maar we zijn er nog lang niet… Vandaag was de eerste dag dat ik met chronische alvast-zenuwen rondliep, dus het wordt nog een fijne week. Ik hou jullie gepost.

(kort minidankwoordje: Simon, Edwin, Willie, Bart, Josje, Daan, Tom & Rob thanks THANKS voor het maken van de clip! En natuurlijk dank ik god en glitterconfetti want wat zou het leven zonder jullie zijn etc. etc.)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *