in beeld: Merleyn (Nijmegen)

Gisteren deden we Merleyn, en bandvriend van het eerste uur Marcel Krijgsman schoot backstage en tijdens de soundcheck mooie plaatjes. Seriously: als ik geld had zou ik het op hem gooien. Voor nu moet hij het doen met een heleboel hartjes.

Voor nu: kijk mee hoe ontzettend rock ’n roll we zijn… not. We drinken ijsthee en lezen boeken over dooie kunstenaars (nou ja, Bram dan), knutselen aan dingetjes in ProTools (Erik & Thomas de Geluidsman), en hangen op facebook (ikke). Oh ja, en we knuffelen.

Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-1Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-2

Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-5Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-7Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-8Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-12Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-13Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-14Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-15Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-16Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-17Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-20Aafke Romeijn in Merleyn Nijmegen by Marcel Krijgsman-21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *