Terugkijk van de week #2

Als professioneel tv-junkie spendeer ik meer tijd met mijn Ziggo Totaalpakket dan me lief is. Mijn specialiteiten: pulp, docu’s en verder alles wat beweegt en geluid maakt. Speciaal voor jullie presenteer ik ieder weekend de terugkijkbriljantjes van de afgelopen week. Wat moet je gezien hebben?

 

Drugs en coke

Ik kijk nooit naar Fox Sports, maar zapte er deze week toevallig langs en viel midden in een prachtige docu: 30 for 30, the two Escobars. Over wereldberoemde Escobar 1: Pablo, en de invloed die hij had op het Colombiaanse voetbal. Escobar 2, Andres, maakte tijdens het WK 1994 een eigen doelpunt, en werd vervolgens vermoord door boze fans. Belachelijk veel geweld, en belachelijk veel mooi voetbal. Gouden combi!

Je kunt de docu terugkijken op youtube.

 

escobars-2

 

 

Buslul

Gewoon even een gedachte. Als de “verleiders” in Temptation Island een bonus krijgen voor iedere keer dat ze iemand batsen, zitten we dan met z’n allen niet naar prostitutie te kijken? Maakt niet uit, levert mooie televee op. Deze week: een dude die zichzelf “Shady” noemt vertelt hoe hij een zogenaamde “buslul” krijgt van een meisje in bikini (google maar eens). Jersey Shore-types die zich opgeven voor een tv-programma dat gaat over vreemdgaan en dan gaan janken wanneer hun scharrel vreemdgaat: ik kan daar niet genoeg naar kijken.

Terugkijken kan hier.

 

Schermafbeelding 2016-03-05 om 18.39.26

Welk een diepgang!

 

Bring Arjen back!

Urgh, het #zml-seizoen is alweer ten einde. Om het af te leren: kijk de laatste aflevering nog een keer terug. Arjen Lubach over de vrijheid van demonstratie, het afschaffen van de VAR, en natuurlijk zijn er ook weer een aantal lullige grapjes over WimLex. Kom snel terug, Arjen!

Terugkijken kan hier.

 

Schermafbeelding 2016-03-05 om 18.50.29

Lullig, ja, zo’n skilift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *