Nieuwe favorieten

“Hee Aafke, je bent toch op vakantie? Waarom zit je dan een blog te typen over douchegel?” Nou, omdat ik het niet kan laten. SORRY! Ik heb de afgelopen maanden of course weer gewoon geshopt in mijn gebruikelijke tempo, en ik vind niks zo leuk als blogjes typen om mijn nieuwe favoriete beauty/make-updingen met jullie te delen. Gaat ‘ie!

 

M.A.C. Burgundy Times Nine

 

Honey Lust

 

Vorige week speelde ik in Gent. En omdat ik niet voor niks zes uur in de file op de ring van Antwerpen ga staan, besloot ik lekker vroeg te vertrekken en een rondje Gent te doen. Een shoprondje, welteverstaan. Ik had van tevoren vast een beetje gegoogled, en dus wist ik dat er YAY een MAC-winkel vlakbij mijn hotel zat. In het kader van “nu ik hier toch ben” kocht ik daar dit oogschaduwpalet. Ik sleep al jaren met minstens tien losse oogschaduwdoosjes van MAC in mijn tas als ik ga spelen. Dit palet is echt perfect, zeker voor blauw/grijze ogen, vanwege de bruine en paarsige kleurtjes. Ik ben er superblij mee!

 

M.A.C. Peach Blossom Cremesheen Lipstick

 

peach blossom

En ja, ik ga dus geen winkel in voor maar één item hè. Dus kocht ik ook deze lipstick. Tot nu toe had ik alleen matte lipsticks van MAC, en die vind ik heel mooi, maar wel een beetje droog. Ik ben al tijden (wat heet: jaren) op zoek naar een lippenstift in een lichte kleur, die er niet uitziet alsof ik een laag foundation op mijn bek gesmeerd heb (lees: ik heb heel rode lippen van mezelf, dus ik zie er al snel uit als Barbie van Oh, oh, Cherso wanneer ik nude-achtige kleuren draag). Dankzij een blogpost van Miss Lipgloss wist ik zekers: ik moest deze Peach Blossom hebben. En verrek, eindelijk een lichtroze kleur die er niet belachelijk uitziet op mijn rode, uitgedroogde winterlippen. Hoezee!

 

Anastasia Brow Wiz (taupe)

 

brow wiz

Ok. Hoe ik ooit zonder dit ding heb gekund is me een raadsel. Maar goed: tot vorig jaar deed ik überhaupt nooit iets aan mijn wenkbrauwen. Nu zijn mijn wenkbrauwen (en mijn mascara) het enige waar ik vrijwel elke dag even voor ga zitten (/staan voor de spiegel). Waarom? Nou, laat me je een geheim verklappen: IK HEB HELEMAAL GEEN WENKBRAUWEN. That is to say: er groeit blond haar boven mijn ogen, maar echt veel is het niet. Eerder schreef ik al over het wenkbrauwpoeder van Anastasia, maar de Brow Wiz is echt helemaal de shit. Ik heb ‘m in taupe (de lichtste kleur, anders zie ik er meteen uit als een boze Bert van Ernie), en je kunt hiermee heel precies maar toch subtiel je wenkbrauw “invullen”. Elke avond wanneer ik mijn wenkbrauwen weer wegpoets denk ik: my god, hoe heb ik ooit zonder wenkbrauwen kunnen leven?!

 

Weleda Amandel Douchecrème

 

Amandel-3_zps4fqjmufw

Jajaja, ik geef het toe: ik was op de Negenmaandenbeurs. Samen met mijn zusje (ook zwanger). We deden alsof het een antropologisch experiment was, maar ondertussen vonden we het stiekem best leuk én leerden we een heleboel over inbakeren en het uitschrapen van uitwasbare poepluiers. Maar! Er was dus ook een stand van Weleda, waar alles voor Goedkoop te koop was. Dus schafte ik maar even meteen een heel pakket aan, waar o.a. de amandel douchecrème in zat. Ik had geen idee wat ik daarvan moest verwachten, maar lo and behold: dit spul is GOUD. Het ruikt naar marsepein en bitterkoekjes, maar dan niet zoet. Een fantastische geur, zelfs voor een hoogzwangere neus. Bovendien is ‘ie boterzacht, ideaal voor douchen in de vrieskou dus. Mmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *